នាថ្ងៃទី24 ខែកក្កដា ឆ្នាំ2024 និស្សិតគីមីចំណីអាហារ ឆ្នាំទី4 ជំនាន់ទី5 បានចូលរួមនៅក្នុងកម្មវិធីសិក្ខាសាលាស្តីពី ផលប៉ះពាល់នៃការសាយភាយសារធាតុគ្រោះថ្នាក់ចេញពីសំណល់គ្រោះថ្នាក់ និងផលិតផលប្រេីប្រាស់ ដោយមានការរៀបចំដោយក្រសួងបរិស្ថាន។ #InternationalUniversity #IU #foodchemistry #foodsafety #microbiology #IUSTEM About The Author Bolyno See author's posts Post navigation អបអរសាទរ និស្សិតគិលានុបដ្ឋាកចំនួន១៣នាក់ មកសាកលវិទ្យាល័យអន្តរជាតិ និងសាកលវិទ្យាល័យអន្តរជាតិ សាខា ខេត្តបាត់ដំបង ដែលបានជាប់ក្នុងការជ្រើសរើសចុះកម្មសិក្សា នៅសាលាថែទាំវេជ្ជសាស្រ្ត ក្នុងខេត្តសុរិន្ទ ប្រទេសថៃ ការិយាល័យព័ត៍មាន និងចុះឈ្មោះចូលរៀន នៃសាកលវិទ្យាល័យអន្តរជាតិ-IU សាខាខេត្តកំពត នឹងបើកដំណើររូបរាងថ្មីៗ ក្នុងពេលឆាប់ៗនេះ។ ការធ្វើទំនើបកម្មនេះ គឺដើម្បីបម្រើសេវាកម្មជូនដល់និស្សិត និងអាណាព្យាបាល ស្របតាមស្តង់ដារមួយដ៏សមរម្យ និងគុណតម្លៃ