About The Author adminf adminl admin See author's posts Post navigation កាលពីថ្ងៃទី១៩ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០២៤ និស្សិតគីមីចំណីអាហារឆ្នាំទី៤ ជំនាន់ទី៥ បានអញ្ជើញចូលរួមនៅក្នុងវគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលស្ដីពីបច្ចេកទេសយកភាគសំណាក និងវិភាគគុណភាពទឹក នៅវិទ្យាស្ថានជាតិ វិទ្យាសាស្រ្ត បច្ចេកវិទ្យា និងនវានុវត្តន៍។គោលបំណងនៃកម្មវិធីនេះត្រូវបានធ្វើឡើងដើម្បីផ្សព្វផ្សាយនិងចែករំលែកចំណេះដឹងស្តីពីបច្ចេកវិទ្យាក្នុងការវិភាគគុណភាពទឹកតាមការអនុវត្តន៍របស់ស្តង់ដាមន្ទីពិសោធន៍ទៅដល់ម្ចាស់អាជីវកម្ម និស្សិត និងអ្នកស្រាវជ្រាវដែលធ្វើការពាក់ពន្ធ័ជាមួយនឹងវិស័យទឹកស្អាតនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា សកម្មភាពខ្លះៗរបស់និស្សិតគីមីចំណីអាហារឆ្នាំទី២ ជំនាន់ទី៧ ក្នុងពេលកំពុងស្វែងយល់អំពីវិធីសាស្ត្រកំណត់រកវត្តមានyeast និងmold នៅក្នុងផ្លែឈើនៃមុខវិជ្ជាពិសោធន៍មីក្រូជីវសាស្ត្រអាហារ(Food Microbiology)